Mamma för första gången

En man, en son, en katt och så lilla jag <3

Zombie

Publicerad 2012-10-31 15:02:11 i

Behöver ingen kostym för Halloween iår. Med min feber och snuva ser jag redan ut som en zombie. Tagit panodil men det kickar in om en stund. Vill ha frisk kicken nu :)

Bild på zombie elin

Jag ska bli doktor!

Publicerad 2012-10-31 11:08:18 i Allmänt,

ller kanske inte men jag var hos doktorn idag. En hel knasig upplevelse. Fick en doktor som konstaterade det uppenbara:
"Jag hör att du är snuvig" "Jag ser att du är hängig" Är det så enkelt att vara doktor så sign me up. Fick iaf lite papper samt ordinerad vila veckan ut. Hatar förkylningar, det värsta jag vet. Allra värst är det med näsan, rinner och rinner hur mycket man än snyter ut. Men nu ska jag snyta mig vidare och snörvla mig in i datorspelensvärld.
Bjuder på en bild på en annan trött liten sak

Ska det matcha så ska det

Publicerad 2012-10-28 15:16:11 i

Idag är det söndag, så skönt. Söndagar är de dagar som jag verkligen inte bryr mig alls om nästan vad som helst. Åkte på förmiddagen in och shoppade en kavaj, lite underkläder och fyndade 8st silver skedar till den servis jag har, franska liljan ska den tydligen heta :) men i alla fall.. Nu har jag kommit hem, storstädat och blivit av med disken. Lagt mig tillrätta i soffan och inser att jag har världens klädkombo. Men det är söndag, jag är ensam hemma, jag bryr mig inte ;D

Helg

Publicerad 2012-10-27 23:39:09 i

Äntligen lite helg. Dagen började med lite träning i simhallen, shopping och sen har det blivit tvättande, tv-spelande och en massa filmmys :D imorgon ska jag träffa V och åka in till stan för lite spontan skoj :)

fika

Publicerad 2012-10-24 06:25:00 i Allmänt,

Trött man blir när man ska ställa opm från kväll till dag, andra hållet om är lättare då man egentligen sover längre. Jobba lite på förmiddagen och sen blir det att träffa A och fika lite inne i stan. Älskar fika! Tjing på er

Bjuder på en egobild som ligger bland alla andra 1000 bilder på min nalle ;)

T-day

Publicerad 2012-10-23 11:04:00 i Allmänt,

Idag är dagem med stort T. Tisdag. Kvällskiftet på jobbet och imorgon blir det dagspasset. Idag vaknade jag 8. Hjärtat väckte jag 10.30. Jag är en väldigt snäll väckare, tycker jag själv. Efter en härlig dusch har all luft gjort mig kall. Vilket bättre sätt att värma sig än att krypa ner i sängen brevid en het sovande kammin. Han inte lika nöjd men jag slapp frysa.

En bild på vovven som sover tungt

Usch och fy och blä.

Publicerad 2012-10-22 22:11:00 i Allmänt,

Älsklingen vet verkligen hur han ska charma mig, eller inte. Han har frossat i lakrits (super äcklig grej som inte ska kallas godis) Sen tar han mackor med makrill i tomatssås (ännu värre) så nu luktar lägenheten laktrits och tomatsåsfisk

Inte okej

Publicerad 2012-10-22 10:48:38 i Aj, Allmänt,

Hemska morgon.  Allt som kan gå fel har gått fel idag.
 
  • Vaknade på fel sida av sängen
  • Fryser
  • Mår illa
  • Tandkärmstuben sprängdes över hela mig
  • Katt hade kräkts
  • Insåg att det var måndag
  • Ont runt om ögonen
  • Ont i benen
  • Ont lite varstans egentligen
  • Känner mig über gnällig över små saker
Slutar gnälla och gör lite frukost.
 
 
 
 
 
 
Mmmm  snart är det massa kanderademandel sääljare på stan :D

Lycklig tjej

Publicerad 2012-10-21 23:46:38 i Allmänt,

Insett först nu att jag har ett riktigt fantastiskt liv (bortsett från lite ledproblem) Jag har ett jobb , inte världens bästa men jag trivs och kan prestera vid varje pass. Jag har ett underbart förhållande med en av världens finaste killar. Jag har suveräna vänner och även de som är bland de nyaste är toppen personer som jag inte vill tappa kontaken me. Min familj är lite splittrad men jag kommer överens med dem allihop, ibland var för sig men jag ser mig själv som det jobbiga, klänniga klistret som håller fred med alla och försöker hindra allt från att splittra samman. Men som med alla familjer är det komplicerat och tar lång tid att förklara. så det får bli en annan gång. Borde kanske sova just nu men arbetar kvällskiftet imorgon så jag kan njuta av lite TV tid samt spela lite Diablo3. Ett hel grymt spel som jag är lite beroende av.

Men poängen med att jag började skriva var att jag är lycklig. Jag trivs med allt i mitt liv, hade svåra perioder med att inte passa in i högstadiet och periodvis gymnasiet. Gör mig en kopp te och njuter av en perfekt period i mitt liv som jag hoppas aldrig tar slut.
Hörs senare folket i cyberspace!

Söndag

Publicerad 2012-10-21 11:09:07 i Allmänt,

Sista dagen av helg innna en vecka fylld med arbete. Helt okej, har verkligen vilat ut denna helg men reumatismen skrämmer mig. Det har slutat regna men allt ser trist och grått ut ändå. Höst = tiden då allt doftar ruttet. Men det är en mysig tid, man uppskattar att vara inomhus så mycket mer.

Då var det dags igen

Publicerad 2012-10-20 23:03:00 i Allmänt,

Anledningen till min smärta kommer från en sjukdom som heter reumatism. När jag var yngre led jag (bokstavligen) av Juvenil Spondulit, den försvann i ca 6 år men den har nu återvändt. Nästa vecka ska jag till doktorn och se vilken vuxen variant av reumatism jag har. Hoppas även på att fån nån medicin för detta. Ont i benet och vänster handen. Kylan biter hårt. tagit ett varmt bad samt hållt mig aktiv hela dagen. Får göra om allt imorgon igen men tror ej att det kommer hjälpa.

Bakar

Publicerad 2012-10-20 15:44:09 i Allmänt,

Bakar lite bullar. Behöver en pick me up ganska mycket just nu. Kan ta mer om det sen. Hjärtat gör vad han kan men jag vet vad det innebär, så inte allt för positivt humör men lite bakning borde få mig fokusera på annat. 133 kanelbullar here I come!

Varför?

Publicerad 2012-10-20 12:58:44 i Allmänt,

Varför babian.blogg.se. För att det var ledigt namn samt det lät kul.
Min kille har jobbat natt så han sussar sött. Funderar på att susa iväg och handla mjölk och baka en massa kanelbullar till oss ^^  Vi får se. välkommna till min blogg så länge iaf. ser till att uppdatera minst 2ggr om dagen.
Älskar instagram <3

Om

Min profilbild

Elin

Jag är Elin, 23år. Bor norr om Stockholm med min sambo och vår sån som blir 2 i september. Här kan ni läsa lite om vår vardag och hur den ser ut, små tips om olika saker.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela