Mamma för första gången

En man, en son, en katt och så lilla jag <3

Eftermiddag

Publicerad 2014-10-31 18:51:56 i Allmänt,

Vilken härlig eftermiddag jag haft. När Kenny kommit hem från jobbet åkte vi iväg med hans mamma. Strosade runt i några butiker och Loke gillade djurbutiken mest. Där inne fick han gå omkring, titta på gnagare och kaniner och må bra :)




Att det var kallt utomhus spelade inte så stor roll... Då.

När vi kommit hem efter vårt lilla äventyr så åt Loke middag. Sen tog vi en promenad till kyrkogården för att tända ljus i minneslunden. Då var det kallt och jag blev gnällig. 

Vi firar inte Halloween för det är ingen högtid för oss. Vi firar allahelgona och tänder ljus för de som inte längre är hos oss. Det är en väldigt rofylld och lugn stund när man står i minneslunden och tittar på alla ljus.



Förmiddag

Publicerad 2014-10-31 12:02:53 i Allmänt,

Endast en plusgrad ute idag. Så då blev det att plocka fram Lokes overall. Nu använde jag inte den utan tog hans vinterjacka istället men den är framplockad i alla fall. 

Vi tog en långpromenad där även Loke fick gå större delen av sträckan, vi stannade till för att gunga och leka i fortet på vägen hem. Lite lunch och musik på det så sover Loke tungt. 


Gungkillen


Finns mer än ett sätt att gå med gåvagnen 

Nyckeltjuv

Publicerad 2014-10-31 08:04:41 i Allmänt,

Efter en hel natts ostörd sömn är det en rätt så pigg Elin som är vaken. Loke har kommit på att han når nyckelskålen och vill gärna tömma den ;) 



Hemligt lite till

Publicerad 2014-10-30 15:23:46 i Allmänt,

Så vad för hemligt har jag hittat på idag? Kan inte avslöja det riktigt än då det gäller Kennys födelsedag. Men snart så. 

Förutom det så har Loke hjälpt mig att städa i hela lägenheten, vi har läst sagor, sett på ett avsnitt av Prinsessan Sofia och bara tagit det lungt. 

Kenny fick godkänt på sitt stora prov och mår väldigt bra :) 


Har såklart även gungat 

Torsdag

Publicerad 2014-10-30 07:56:50 i Allmänt,

Torsdag och det set ut att bli en väldigt vacker dag. Loke går runt i lägenheten eller så kryper han och hittar på bus.

Han har pysslat med sitt gåbord och röjt runt i sitt rum :) vad vi ska hitta på idag får vara hemligt en stund till.



Mysig onsdag

Publicerad 2014-10-29 16:33:22 i Allmänt,

Vi har vart ute bland höstlöven idag. Kenny jobbar kväll så jag och Loke kommer duka upp lite filmmys :) 




Han går

Publicerad 2014-10-29 07:01:30 i Allmänt,

Sitter i Lokes rum och försöker vakna. Loke går förbi bland alla sina leksaker. Vänta lite nu, ?'va?! Gnuggar ögonen extra och jo men visst, grabben går. Han sätter sig fortfarande efter ett tag och kryper men han släpper och går. Heja plutten 

Glad!!

Publicerad 2014-10-28 18:18:59 i Allmänt,

Just nu är det en väldigt glad och trött Loke som sover. Vi åkte en tur till Ikea med hand farmor för en titt och lite mat hann det också bli. Älskar allt julpynt men har inte handlat något ännu annat än julpapper.

När vi kom hem runt 17 så gick vi bort till återvinningen, städade Lokes rum som såg ut som en atombomb slagit ner  och sen ett bad. Sen somnade han utan problem. 

Han är en sådan glad kille och jag blir varm inombords när man ser vilken fin person han är och kommer bli <3


Från 2cm till en sprallig glad kille

Höstdag

Publicerad 2014-10-28 11:26:31 i Allmänt,

Hallå hösten. Hade tänkt åka till Upplands Väsby idag men min kompis skulle höra av sig men verkar ha glömt det. Så jag och Loke tog på oss ytterkläderna och gick ut. Det ör otroligt härligt ute, Loke häll mig i handen medans vi knatade på.



Vi köpte lite julpapper så jag kan börja slå in julklappar. På vägen hem stannade vi till på lekparken för lite bus. 

Under tiden jag förberedde lunchen så satt Loke och målade. Mycket prickar och mer färg på Loke än på pappret men vad gör väl det, han hade roligt :)



Liten leker

Publicerad 2014-10-28 06:55:11 i Allmänt,

Har på senaste tiden börjat hastagga Loke som liten på instagram. Litenleker, litensover, litenärtrött etc. Vet inte varför men det känns bra, heter eliin1 på instagram btw. 

Just nu leker liten för fulla muggar. Vi går in på andra dagen på höstlovet och än så länge ingen sovmorgon. Men det är okej ;)



NU!

Publicerad 2014-10-27 17:37:33 i Allmänt,

Vällingtimmen närmar sig. Loke är trött och vill ha välling NU! Men han får vänta lite. Vi ställer fortfarande om till vintertid.



Blöt hund

Publicerad 2014-10-27 08:51:57 i Allmänt,

Det luktar blöt hund i hela badrummet. Varför? Jag tvättar Lokes fårfäll. Varför får doftar hund vet jag inte men doften är precis som en blöt Sankt Bernard. 


Medans fårfällen hat legat i blöt så gick vi ut och gungade.





Legitimation

Publicerad 2014-10-27 06:23:20 i Allmänt,

Loke har vaknat av och till från halv 6 men har alltid somnat om :) tror det är på grund av mörkret, ljust betyder dag och mörkt natt. Vi har en nattlampa till Loke men den är aldrig använd. Vi viöl ju att Loke ska kunna soc oavsett ljus eller mörker. 

Planen för dagen är att hjälpa Kenny skaffa legitimation. Hans pass har gått ut och han saknar nu giltigt id. Som tur är får jag som sambo verifiera att han är han för Skatteverket ;) jag har gjort det för min bror 2 år i rad och nu blir det en tredje gång fast för Kennny. Spännande värre. Hade öven tänkt inspektera den nya lekplatsen men det regnar för mycket så jag struntar i det :)

Vintertiden är här

Publicerad 2014-10-26 19:40:17 i Allmänt,

Eftermiddagen spenderades i stan. Kenny behövde lämna in sin klocka för byte av batteri och jag ville gå på Hötorgets loppis som är vaje söndag. 

Vi passade även på att handla vantar till Loke och spana på julklappar.

Loke har varit helt slut hela dagen och borde nu ändra om till vintertid (som om han vore en klocka) men gör han inte det så är det okej. Vi har lov en hel vecka, vi kan vänja oss över en längre period än en natt. 

New in

Publicerad 2014-10-26 17:35:51 i Allmänt,

Vintervantar. 

Idag köpte vi ett par blå varar från Polarn & Pyret, samma blåa färg som Lokes vintermössa. Det jag gillar bäst med dessa vantar är nog att det finns en dragkedja som underlättar när man ska ta på vanten. Helt fenomenalt!





Tyckte de var lite dyra för 279kr men kvaliteten gör det värt det. Vill ju att de ska hålla genom lekarna i snön :)

Lucia

Publicerad 2014-10-26 10:06:11 i Allmänt,

Jag hade tänkt att Lole skulle få vara en ren på lucia men jag har inte hittat några horn som skulle fungera. Tänkte först horn på en luvtröja men har ännu inte funnit det. Så utifall att jag inte hittar några bra horn så har vi nu en plan B. Pepparkaksgubbe :)



Uppe med sommartuppen

Publicerad 2014-10-26 05:59:21 i Allmänt,

Idag ska vi försöka ställa om Lokes klocka. Blir ju en timme längre för honom idag och jag hoppas det kommer fungera. Att gå upp 4 röra vintern är inte något jag ser fram emot.


Just nu leker jag och Loke i hans rum och jag ska snart väcka Kenny för avbyte. Jag är trött...




Vintertid

Publicerad 2014-10-26 04:32:25 i Allmänt,

Sova en timme extra? Inte med Loke. Han har sin egna inbyggda klocka och vill göra morgon nu. 

Bara till att gå upp 

Hemma igen

Publicerad 2014-10-25 16:16:54 i Allmänt,

Hemma efter en storhandling. Loke är mest nöjd över att vara hemma då han slipper sitta i en kundvagn eller bilbarnstol. 

Ikväll ska Kenny och jag ha filmkväll. Bara mysa framför teven med något gott att tugga på :) 


God morgon lördag

Publicerad 2014-10-25 07:44:22 i Allmänt,

Vid 6 ville prinsen i pingvinspyjamas ha lite frukost. En stor portion gröt smaksatt med lite sylt. Vi blåste på gröten tillsammans då den var varm vilket slutade med att mitt ansikte var täckt av gröt ;)

Garderoberna ekar tomt så vi körde igång med tvättstugan vid 7. Har ingen lust att gå naken i kylan. 



Idag ska vi försöka komma iväg och storhandla lite :) men nu ska jag fortsätt jaga Loke 


LOOOOOVV

Publicerad 2014-10-24 13:59:47 i Allmänt,

Okej okej det är inte mitt lov men jag tar höstlov med Loke :)
Haft en tuff arbetsdag, aldrig lätt när kunder börjar gråta i telefonen.

Men snart är jag hemma och kan börja varva ner. Den kalla årstiden närmar sig och jag har fullt upp med att ordna skor till Loke. Vill ha bra skor, fotriktiga skor och helst lite färg på dem. Tror mig ha hittat några som blir bra men sen är frågan om jag får dem.

Hemgångsförbud

Publicerad 2014-10-23 17:46:41 i Allmänt,

Pappa kom över på middag idag. Kenny skulle ändå hjälpa honom med hans dator och vi behöver alla äta :)

Nu har Kenny hemgångsförbud för att kunna plugga. Hemma finns för många distraktioner så han får sitta nere på lilla och plugga. Han har ett stort prov nästa torsdag och känner sig lite nervös. Så plugga är vad han ska göra. Själv jobbar jag kort dag imorgon innan jag tar höstlov. Loke tar höstlov någon timme senare och det ska bli riktigt spännande.

Torsdag

Publicerad 2014-10-23 08:29:33 i Allmänt,

Lämnade en glad Loke på förskolan imorse, ingen ledsen plutt :) 


Sen bar det av till jobbet där jag nu ska göra lite nytta 

På soffan

Publicerad 2014-10-22 17:47:02 i Allmänt,

Sitter på soffan med en slumrande Loke i famnen. Han är trött så trött efter en hel dags busande. Sen när vi var hemma så skulle han gå överallt men han kan det inte än så det blev många möten med golvet. Men det gick bra, inget brutet och inget blod :)

När han somnat ska jag äta lite middag

Rolig onsdag

Publicerad 2014-10-22 15:43:17 i Allmänt,

Har haft en riktigt rolig arbetsdag och en helt underbar dag. Kenny ska träffa några kollegor ikväll så jag och Loke kör bus utomhus en stund innan vi går hem. 



Hej

Publicerad 2014-10-22 06:25:03 i Allmänt,

Hann (orkade) inte skriva något igår. Satt på en utbildning 8-17 och sen var jag helt slut när jag kom hem. Åt lite mat och i säng vid 20. 


Idag är det en kort dag igen och på vägen hem ska Kennys födelsedagspresent hämtas. 


Dropp

Publicerad 2014-10-20 13:28:59 i Allmänt,

Vem beställde en syndaflod, det fullkomligt öser ner regn. Jättemysigt när man är inomhus, mindre mysigt när man ska gå till tåget. Min topp som är ljust rosa blev kall och blöt. 



Måndag morgon

Publicerad 2014-10-20 08:11:51 i Allmänt,

Loke är på förskolan, Kenny sover efter nattens arbete och jag sitter på kontoret. 

Slutar 13 idag så det är inte så lång arbetsdag :) 


Eftermiddag

Publicerad 2014-10-19 16:01:48 i Allmänt,

Kenny behövde sova och fet behövde handlas lite till middagen så jag tog med mig Loke ut på en tvåtimmars promenad. Svalt och skönt ute och Loke var nöjd i vagnen. Lite missnöjd på hemvägen som visade sig bero på en nasty blöja. 

Nu är vi hemma ;) Loke leker, Kenny sover i h jag ska strax göra middag till Loke. Vi äter inte alltid middag tillsammans med Loke. Han äter middag runt 16/16.30 ish och det är lite för tidigt för oss. Så vi får äta senare istället :)




Vi hann såklart denna och gunga :)

Julmust

Publicerad 2014-10-19 11:56:36 i Allmänt,

Älsklingen köpte hem en julmust till mig. Visst det är bara oktober men oh så god den var <3





Han tyvärr dricka upp den innan jag hann fota den ;)

Söndag

Publicerad 2014-10-19 09:52:56 i Allmänt,

Loke vaknade vid halv 6 men sov vidare till efter 7 när han fick somna om i vagnen. 

Jag sov vidare till 8 :) Lite gemensam frukost med familjen och sen bus och film. Idag är det filmen Gustav :)

Regnet har öst ner under natten och allt är blött ute. Kenny ska jobba natt inatt så jag och Loke ska ge oss ut några timmar så han får sova 

Julklappar

Publicerad 2014-10-18 16:30:34 i Allmänt,

Även årets julklappar börjar ordna upp sig :) Loke ska få nissekalender där man får ett paket fram till julafton, men han får en begränsad version. Ett paket varje advent samt ett på julaftonsmorgon. Nästa år får han full kalender. Så 5 paket och sedan 3 julklappar. Några tröjor, ett pussel och små saker är inhandlade. Det enda vi inte köpt än men som vi köper snart är en bilbana i trä typ. Se bild nedan. Kennys födelsedag  är planerad i presentbod mwn inte julklapp. Svårt svårt.



Ute

Publicerad 2014-10-18 13:58:50 i Allmänt,

Förmiddagen har vi varit ute i friska luften, kallt! Men Loke var varm och go :)

Sen blev det lunch och 3 timmars vila :)



Leksaksreparatör av andra graden

Publicerad 2014-10-18 08:36:08 i Allmänt,

Här är Lokes telefon


Den var trasig, nedre raden av knappar dömas och när Lokes dreggel åker in i telefonen låter den nonstop. Så jag öppnade upp den, korrigerade även ljudet så nu låter den bättre. Jag kunde inte finna felet först men Kennt lyckades och vi åtgärdade telefonen tillsammans. 

Så jag är numer är leksaksreparatör av andra graden! 






Härliga fredag

Publicerad 2014-10-17 14:11:10 i Allmänt,

Slutade 13 idag, väldigt skönt med fredag. Jag ska hämta Loke efter 15 och har en liten stund för mig själv hemma. Visst skulle jag kunna hämta honom nu men även en mamma behöver lite vila.

Morgonrutiner

Publicerad 2014-10-17 07:50:41 i Allmänt,

Denna vecka har tiden på morgonen gått otroligt smidigt. Kenny och jag har delat upp den bra :)

06.00 - Loke vaknar
06.10 - Frukost
06.25 - Lek i Lokes rum
06.40 - Dags att klä på sig
06.50 - Loke lämnas på dagis 



Ingen stress utan allting flyter på. Otroligt skönt 

Säkert

Publicerad 2014-10-16 15:59:44 i Allmänt,

Imorse så fixade Kenny så att byrån i Lokes rum inte ska gå att öppna när man är en liten plutt. Barnlås.



Så nu är det säkert och br

Loooooke

Publicerad 2014-10-15 15:39:07 i Allmänt,

Går in på avdelningen Myran för att hämta upp min prins. Några av de större tjejerna (2-3år) ser mig omgående och springer runt i rummen. Medans de springer ropar de Looooke Looke Looooooke. När de hittat Loke bär eller leder de honom till mig. Väldigt snälla små hjälpredor :) enligt personalen är det bara för Loke som denna reaktion händer. När andra barn hämtas på avdelningen så säger de andra barnen inte så mycket. Men ska Loke hämtas springer de efter honom och ropar glatt Looooke. 


Väldigt gulligt och trevligt. Det är något visst med vår lille prins. Det kan vara för att han inte går ännu eller så är de bara snälla, men det värmer att se :)







Nej inte nu

Publicerad 2014-10-15 06:20:46 i Allmänt,

Har fått frågan mer och mer på sistone. "När kommer tvåan då?". 

Vi är väldigt nöjda med den vi har, Loke då alltså. Eftersom jag snittades behöver vi vänta minst 2 år innan vi ens tänker på ett barn till. Jag vill ha ett barn till men det kanske blir när Loke är 4-5 år. Kenny vill inte ha ett barn till just nu och vi är faktiskt två om det. Så vi får se, just nu spenderar vi tid med vår son vi har :) 

Om en tvåa blir aktuell så är det om flera år, inte i det närmsta taget i alla fall.

Badankan

Publicerad 2014-10-14 17:55:26 i Allmänt,

Att bada är bland det bästa Loke vet. Så när han fick chansen att bada med sin pappa vart han helt lyrisk. 

Det plaskades, lektes med badankan och båda två verkade ha det völdigt mysigt. Sen var det dags för pyjamas och sömn för Lokes del. Får se hur det går med sömnen inatt :)



Jupp

Publicerad 2014-10-14 14:00:49 i Allmänt,

Om man skulle ta och blogga lite kanske :)

Andra dagen på jobbet gick kanonbra, alltid skönt att prata med glada och trevliga människor. Möttes upp av världens bästa pojkvän efter jobbet och sen åkte vi in till stan för lunch. Det känns så skönt att bara vara han och jah. Missförstå mig rätt jag älskar Loke, vi älskar Loke, men vi behöver tid för 
oss också. Vårt förhållande behöver också tid.      Så när vi då kan få en liten lunchdejt är det guld värt. Nu sitter vi på tåget hemnoch ska snart hämta hem vår plutt.

Hej hopp

Publicerad 2014-10-13 06:51:46 i Allmänt,

God morgon alla glada. Loke är lämnad på förskolan och siktade genast in sig på en traktor. Sen begav mig jag till tåget och är redo för arbete. Hurra. 

Skönt att lillen är frisk och ännu skönare att få jobba lite, har en kort arbetsdag på 4 timmar. 

I famnen

Publicerad 2014-10-12 08:54:44 i Allmänt,

Har vart uppe sen 4. Är trött. Loke har sovit av och till men är inte helt pigg. Han vill inte sova mer just nu men vill inte heller lämna famnen. Så nu sitter vi i soffan och ser på lite disney junior.  Mysigt men jag hade hellre sovit lite ;)



Härlig natt

Publicerad 2014-10-12 05:04:59 i Allmänt,

Loke vaknade hungrig, första gången på över ett halvår som det händer. Så ny blöja, välling och sedan somna om. Det trodde jag i alla fall. Vällingen gick ner, en ny blöja är på men Loke har lite svårt att somna om. Lägger jag ner honom skriker han som om han har ont, sova i vagnen gick inte det heller. Så nu sitter jag på soffan, Loke sover i min famn och jag kan inte somna. Har skitsvårt för att somna med Loke i famnen, suck.



Fasen vad jag är bra

Publicerad 2014-10-11 19:59:03 i Allmänt,

Lokes senaste leksak, nalle Phu aktivitetsbord, fungerade inte helt. Några knappar fungerade inte. Så ikväll skruvade jag upp den (pillrigt arbete!) och åtgärdade problemet. Tog en stund att hitta vad som var fel men till sist så. 

Tur att min man har massvis med verktyg, särskilt mejslar i olika storlekar. Då behövde jag inte leta långt efter det jag behövde :) imorgon får vi se om Loke kommer gilla att den fungerar helt, troligen inte men jag kommer vara stolt över mig själv länge för att ha varit så händig.










Lite gjort

Publicerad 2014-10-11 11:02:35 i Allmänt,

Tiden har tickat på och nu börjar det närma sig vila för Loke. Vi har hunnit med en hel del på morgonen tillsammans.

- Vikt tvätt
- Långpromenad med stopp vid gungorna
- Katt har bajsat på mattan och Loke var inte sen med att vara dör och pilla. 
- sanerings av barn och matta samt  rensning av låda.
- Lunch
- Lek med klossar 
- Loke plockade fram alla sina pyjamasar.

Så vi har gjort lite saker än så länge. Efter vilan ska vi gå till återvinningen och slänga saker. Behövs rensas ut på kartonger här hemma.








All alone

Publicerad 2014-10-11 07:12:35 i Allmänt,

Då var vi ensamma, Loke och jag. Kenny har åkt iväg på utbildning och kommer hem imorgon kväll. 

Har lite ont om idéer på vad vi ska göra men någonting skoj hittar vi nog på



Fullt ös

Publicerad 2014-10-10 15:11:16 i Allmänt,

Med ett litet energiknippe hemma tar energin slut fort ibland. Men han är lika glad ändå, liten far runt överallt i sitt rum. 





Förbättring

Publicerad 2014-10-10 06:36:57 i Allmänt,

Tidig morgon idag men ibland får man bita i det sura äpplet. Loke kryper runt i sitt rum och busar som bara den. Vi köpte en present inför jul till honom för några dagar sedan på Myrornas men vi har bestämt oss för att han ska få den i helgen. En ny liten pryl att leka med när man är sjuk :)
 
Blåsorna ser bättre ut idag, några nya men de befintliga är nästan helt torra. Vi tvättade dels med ttvål och vatten igår men även med klorhexidin. Så fortsätter vi såhär är han nog snart helt frisk med en ok stämpel i rumpan.
 
Förbättring all the way!
 
 
 
 
 

Fasan besannas

Publicerad 2014-10-09 11:47:54 i Allmänt,

Hoppades det skulle vara helt vanliga blåsor, blåsor för att han krypt utan strumpor och på så sätt fått blåsor. Men nej. Det är hand-mun-fot sjukan, även kallad höstblåsor, som Loke är drabbad av :( tills han har helt torra blåsor blir det inget dagis. Han är pigg och glad men han har blåsor. Vi har fått recept på något som ska lindra klådan.
Men tills han är frisk blir det inget umgänge med andra barn. 


Så nu i helgen när Kenny är borta på utbildning var tanken att vi skulle hå på kalas på lördag ich på söndagen skulle vi plte till Upplands Väsby. Nu får jag tänka om och försöka komma på något skoj.









Första blåsorna på foten. Inte lätt att fotografera rörande bebis ;)

Kväller

Publicerad 2014-10-08 21:39:11 i Allmänt,

Loke sover tungt, Kenny pluggar och sitter lite vid datorn och jag ser på big brother. Jag har spelat en massa datorspel tidigare ikväll men tar nu en stund på soffan ;)

Imorgon blir det vårdcentralen, hoppas på bra besked. Men tills dess ska jag inte ens tänka på imorgon, då kommer jag sova bättre :)



Loke busade i kattträdet, eller Loke-trädet kanske man ska döpa om det till.


Långt

Publicerad 2014-10-08 16:47:02 i Allmänt,

Dagen har varit lång. Väldigt lång. Loke har sovit nästan 5 timmar idag i 2 omgångar. Han är inte helt sig själv. Imorgon blir det vårdcentralen.

Han är i alla fall glad för det mesta och ännu gladare när han får bada. Just nu väntar vi på att vatten ska börja koka så vi kan laga middag så han tittar på Bamse :)



Present

Publicerad 2014-10-07 20:59:37 i Allmänt,

Med perfekt tajming fick Loke en försenad ettårspresent av grannfamiljen idag. Ett underbart litet klosståg med två vagnar. Blev genast populärt och Loke blev gladare :)



Tack så mycket :)



Nära

Publicerad 2014-10-07 12:42:35 i Allmänt,

Sedan Loke vaknade så är det endast en sak som duger, att bli buren. Han har ingen feber men är vill vara nära. 

Så nu ser vi på film tillsammans.

Vab

Publicerad 2014-10-07 11:08:43 i Allmänt,

Fick sms från Kenny. Förskolan ringde. Loke var ledsen och inte alls sitt busiga jag. Det blev min tur att vabba. Loke sover just nu i vagnen men vi får se hur han mår om en stund 

VAB

Publicerad 2014-10-06 19:39:11 i Allmänt,

Loke snorade myckett inatt och imorse hade han hosta och nysningar. Så Kenny vabbade. Egentligen ska jag ta vabben när han har utbildning, men min utbildning slog ut hans så jag gick till jobbet och han tog hand om Loke. 

Loke är mycket är bättre nu på kvällen och ska till dagis imorgon. Hade han inte varit hemma idag så hade han säkerligen vart sjuk hela veckan.

Snorigt värre

Publicerad 2014-10-05 21:48:43 i Allmänt,

Loke började snora under eftermiddagen och det verkar bli en tuff natt. Vi har precis gett honom näsdroppar och nu försöker han somna om på mig. Får se hur han mår imorgon bitti, förhoppningsvis mår han bra.

Underbara barn

Publicerad 2014-10-05 13:03:54 i Allmänt,

Idag tog vi med min bror till undernarabarn mässan i Älvsjö. Roligt att se hur stor industri det är. Vissa stannar i 5 timmar men vi lände oss klara efter 1 :) vi hittade fruktpinnar som Loke älskade. En blandning av dadlar, solrosolja och någon form av frukt.

Lite kladdigt men gott :) Loke fick även han gå runt på mässan, han höll hårt i min hand hela tiden tills han tröttnade och ville krypa istället






Lekland!

Publicerad 2014-10-04 16:56:36 i Allmänt,

Vi har turen att bo nära ett lekland så vi är där en hel del. Idag gjorde vi ännu ett besök och trots att det var fullt med springande barn hittade vi ett lungt hörn där Loke kunde leka av sig. 






Loke klättrade och klättrade. Han behövde hjälp med första steget men sedan gick det fort upp. Det är en rolig stund när bara han och jag är på leklandet. Jag busar lika mycket som honom och vi har väldigt roligt 
tillsammans. 

Familjemorgon

Publicerad 2014-10-04 07:24:09 i Allmänt,

Väldigt sällan sovmorgon numera. Men det är helt okej. Loke och jag har busat runt i hans rum och jag har saknat att kunna busa med honom även om jag gillat att jobba igen.


Kenny får chansen att sova ut idag och sen kanske vi går ut. Det regnar inte idag så vi kan säkert åka någonstans :) får se vad vi hittar på helt enkelt. Nu ska jag lägga pussel med Loke och sen kanske äta lite frukost.

Mystajm

Publicerad 2014-10-03 19:32:10 i Allmänt,

Nu verkar det fungera att lägga upp bilder via appen igen. 

Det är fredag, ljusen är tända här hemma och det är dags att varva ner. Söndagen blir en hemmadag men imorgon ska vi försöka hitta på något. Oklart om vad ännu. 



Fina ljusstakar jag fått av pappa från när han var i Turkiet.

Bitter fredag

Publicerad 2014-10-03 19:29:03 i Allmänt,

Negativa saker idag:
1. Fick inlogg till jobbet men några av de viktigare saknas
2. Min matlåda blev stulen
3. Fick gå ut och äta vilket resulterade i matförgiftning
4. Klivit snett och ont i foten på grund av det

Positiva saker idag:
1. Hämtade Loke tidigare från förskolan
2. Undvek rusningstrafik på vägen hem







Runt runt runt

Publicerad 2014-10-02 17:41:03 i Allmänt,

När vi hämtat på dagis idag så tog vi ut Lokes gåvagn. Han promerade friskt med glädje och kunde gå längre utan att krocka än om han vart inomhus. 

Han gick runt, över gupp och på gräset. Han vill inte gå utan vagnen när han väl ser den så vi övar utan vagn på morgonen :)


Med lila himel

Publicerad 2014-10-02 07:28:48 i Allmänt,

Klev ut genom porten imorse och det var lila. Himlen var blå med skära och lila moln som gav ett vackert sken. 

Peppad för en dag på jobbet idag :) 

Utbildning

Publicerad 2014-10-01 09:06:15 i Allmänt,

Idag kör vi utbildning. I början är det mest repetition men snart är det information jag behöver. 

Blir nog en härlig dag idag.

Om

Min profilbild

Elin

Jag är Elin, 23år. Bor norr om Stockholm med min sambo och vår sån som blir 2 i september. Här kan ni läsa lite om vår vardag och hur den ser ut, små tips om olika saker.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela