Mamma för första gången

En man, en son, en katt och så lilla jag <3

Nytt träd

Publicerad 2015-06-29 17:29:43 i Allmänt,

Idag anlände ett väldigt efterlängtat paket. Ett nytt träd till katten. Förhoppningsvis slutar hon kloa min stol nu. 


Detta beställde jag på supercat.se. Snabb leverans och de hade en massa olika saker. Väldigt nöjd helt enkelt :)

Skansen 2015

Publicerad 2015-06-28 11:11:47 i Allmänt,

Det började lite skakigt pga att vissa behövde äta och andra bara var på tråkigt humör men sedan blev allt bra. Det var en rolig tod, loke fick springa en hel del men när vi väl satte honom i vagnen var han väldigt nöjd att få sitta där. Jag fick se mina favoriter sälarna igen och en massa andra djur.
 
 

Mysig söndag

Publicerad 2015-06-28 08:53:57 i Allmänt,

Ett Skansen inlägg kommer sen. 


Loke vaknade vid 6 imorse. Han var mest bara hungrig och har sedan dess vart väldigt trött. Vi har lagt pussel, klätt ut oss (Loke tog min munkjacka) och Kenny läser nu en saga. 

Det är strålande sol ute och vi har inget planerat. Låter som en bra söndag :)

Depåstopp

Publicerad 2015-06-27 11:51:32 i Allmänt,

Mitt i racingen måste man göra ett litet depåstopp. Att det sen betyder att dra ut all reklam över hallgolvet och sedan dra därifrån var det ingen som nämnde för mig haha. Träningsvärk

Publicerad 2015-06-27 09:01:46 i Allmänt,

Upplever världens träningsvärk i mina övre magmuskler just nu. Allt på grund av en riktigt elak hosta. Mitt virus vägrar ge sig och halsen har stryk. Det kanske inte hjälpte att jag jobbade igår men det var väldigt viktigt. Slocknade omgående när jag kom hem. 

Men ny glömmer vi gårdagen och fokuserar på idag. Lördag. 
Vi ska till Skansen med Lokes farmor och stålfarfar. Kommer bli väldigt roligt. 

Men innan dess måste jag göra något åt lägenheten, det går inte att gå barfota längre. Dags att plocka fram snabeldraken (dammsugaren). 

Alster och lektyr

Publicerad 2015-06-25 16:48:41 i Allmänt,

Idag fick vi hem alla Lokes teckningar han gjort under vårterminen. Väldigt kreativa alster. En del kommer sparas, en del kommer "försvinna" och Loke får bestämma om han vill ge bort några.


Jag har även hunnit handla lite lektyr för kvällen. En korsordstidning och en Kalle anka tidning. Vuxen poängen kanske inte haglar ner men jag gillar Kalle :) 6 månader

Publicerad 2015-06-24 19:33:05 i Allmänt,

Jag längtar till julen som bara är 6 månader bort. Jag vet att många vill ha sommarvärme och sin semester men jag längtar tills snön ligger på marken, sitta inne med en bok och dricka varm choklad. Rena rama drömmen. Diagnos - kolera

Publicerad 2015-06-24 16:38:47 i Allmänt,

Halsinfektion pga ett virus. Bara att äta glass, vara tyst och härda ut.  Jag ska göra mitt bästa för att vara så tyst som möjligt. 

Hämtade Loke direkt efter läkarbesöket och väl hemma var det pussel som stod på Lokes önskelista. Pussel och att bygga torn med klossar. Jag är glad att han valde de mjuka klossarna idag. Pest eller kolera

Publicerad 2015-06-24 15:10:07 i Allmänt,

Då var man på kära vårdcentralen igen. Har träffat doktorn och blivit iväg skickad till halsprov. Alltid lika obehagligt att få en lång tops nerkörd i halsen samt en stor torr glasspinne som trycker ner tungan. Sitter just nu och väntar på provsvar. Det står mellan halsfluss och virusinfektion. Halsfluss botas med antibiotika och virus härdas ut. Heja halsfluss! Jag ger upp

Publicerad 2015-06-23 16:58:01 i Allmänt,

Jag ger mig. Trodde jag skulle klara av veckans korta jobbpass. Har haft så ont i halsen, kan knappt svälja och nu har rösten försvunnit. Blir till att vara hemma och hålla tyst någon dag eller två, 


Bild på Loke som kör järnet med sin brandbil. 

Envis som en åsna

Publicerad 2015-06-23 12:00:06 i Allmänt,

Jag är envis som en åsna, hade 39,1 i feber igår. Idag var den nere på 37.5. Skulle jobba 4 timmar och det har jag gjort. Är väldigt trött i rösten men jag klarade det. Ville inte sjukanmäla mig för ett så litet pass. Huvudet är bättre men halsen gör för jävla ont. Får se hur jag mår imorgon. 

Shorts och avlastning

Publicerad 2015-06-22 15:54:42 i Allmänt,

Fortfarande huvudvärk och halsont men Kenny är vaken och vi hjälps åt med Loke. Vi tog en promenad till outlet och tittade på shorts till Kenny, såg även ett par snygga badbyxor men sånt får vänta till lön :) 
Feber och huvudvärk

Publicerad 2015-06-22 06:44:12 i Allmänt,

Loke har haft feber under helgen, inatt svettades han bort all feber. Igår kväll fick jag feber. Vaknade med sprängande huvudvärk och pulserande smärta i halsen. Hurra. Tur att Kenny är ledig idag, han ska bara sova några timmar då han jobbade inatt. Det betyder att jag bara behöver ha Loke själv fram till 13. Det kommer inte bli lätt men jag ska göra mitt bästa. Aldrig lätt att ta hand om ett barn när man själv är sjuk. 

Då jag är ledig idag hade vi planerat sedan länge att Loke skulle få vara hemma idag, annars hade han vart på förskolan. 

Håret

Publicerad 2015-06-21 08:00:40 i Allmänt,

Sovit 4 timmar inatt. Kunde somna men Loke hade mardrömmar gånger flera. 
Är så trött på mitt hår. Väldigt trött. 


Inte nöjd. Får se om jag hinner duscha idag. Inte lätt med en liten Loke. 

Lite sömn är inte bra

Publicerad 2015-06-20 14:49:29 i Allmänt,

Sov mindre än 4 timmar inatt, hade svårt att komma till ro. Kenny tog Loke en timme när han kom hem och sen byttes vi av. Den timmen gjorde så mycket. När Loke vilade så passade även jag på att sova, väldigt skönt. 

Nu blir det lekparkshäng i några timmar. Min midsommar

Publicerad 2015-06-20 08:29:36 i Allmänt,

Vad jag gjorde igår.  

Vi gick ut efter 8 och plaskade i varenda vattenpöl vi hittade. En väldigt härlig promenad. 
Efter lunch och vila kom pappa förbi och vi gick till midsommarfirandet vid skälby gård.  Även om det droppade lite var det ändå en bra dag. Det blev kväll och pappa åkte hem, jag lagade middag och Kenny åkte till jobbet efter maten och Loke slocknade som ett ljus vid 19. En väldigt härlig midsommar. 

Din hand i min

Publicerad 2015-06-19 12:25:27 i Allmänt,

Dina leriga fingrar omsluter mitt. Vi går tillsammans från lekpark till lekpark. Vi tittar på det vi passerar, träd, blommor, bilar och hundar. Det är nästan bara vi ute. Det är en rofylld promenad där ingenting är viktigt, inga makten utan bara vi. 

Du är glad och jag är glad. 
Du är så självklar i våra liv, så mycket kärlek finns runt om dig, för dig och av dig. Även om det finns stunder då vi bråkar och vi är på dåligt humör är allt groll bortblåst av ditt leende. Jag älskar dig till månen och tillbaka Loke. Din pappa älskar dig mer än du någonsin kan förstå. Vissa dagar vill jag att du ska bli stor, börja skolan och se dig utvecklas på ett annat sätt. Men dagar som idag vill jag att tiden ska stanna, bara några minuter till <3
Glad midsommar

Publicerad 2015-06-19 06:26:12 i Allmänt,

Kilar in lite snabbt för att önska er en glad midsommar! Här är det regn men vad gör det, nästan tradition i Sverige med regn på midsommar. Min pappa kommer över i eftermiddag och sen går vi tillsammans till skälby gård där de har firande mellan 12 och 16. 

Kenny sover nog hela dagen men idag är det okej. Han ska nämligen jobba inatt. Är inte irriterad på honom längre :) 

Ha de gott! 


Exakt just nu

Publicerad 2015-06-18 14:32:46 i Allmänt,
Det här är exakt vad jag gör just nu. Spelar tv-spel. Jag ska starta en maskin tvätt vid 15 och sedan gå och hämta Loke. Jag är lite bitter idag för att Kenny vill sova istället för att umgås med mig. Ibland blir det så men han är ledig hela dagen och allt han gjort och fortfarande gör sedan jag kom hem 12.15 är att sova. Jag har frågat honom 2 gånger om han vill gå upp men nej. Känner mig väldigt osedd. Vi har inte mycket tid tillsammans denna vecka och när vi hade idag till att bara vara vi sover han. Gah! Blir så irriterad på sånt, men det kommer gå över. 

Projekt taklampa

Publicerad 2015-06-18 12:06:35 i Allmänt,

Både jag och Kenny har länge suktat efter en taklampa som vi sett på Ikea. Igår tröttnade vi på att suktas och nu är lampan vår!

Före:

Det byggs:
Efter:


Nytt in!

Publicerad 2015-06-18 08:52:42 i Allmänt,

Detta fyndades till Loke igår. 


2 härliga T-shirts som vi fann på myrorna, tror vi betalade 45kr för båda. Väldigt fina och bra till sommaren. 


T-shirt och shorts från Lidl.Fingerdockor från Ikea och Lokes farmor köpte två bilar på myrorna. Två väldigt populära bilar :) fick snällt förklarar för Loke att bilarna var trötta och inte orkade följa med till förskolan. Det gick sådär. 

Är i alla fall nöjd med inköpen och nu ska bara kläderna tvättas innan Loke kan skutta runt i dem.

Lekpark och goda nyheter

Publicerad 2015-06-17 18:47:54 i Allmänt,

Idag har det hänt en massa skoj på eftermiddag. Goda nyheter i form av att pappas bil gick igenom besikningen. Vi gjorde ett besök på den nybyggda lekparken i Jakobsberg som har riddartema. Loke har även blivit bortskämd med leksaker och kläder idag, men det kommer ett separat inlägg om det imorgon. Vi umgicks med svärmor och det blev middag på Ikea. En härlig eftermiddag trots regn i luften. Loke var helt slut när vi kom hem och somnade väldigt fort. Nu ska vi bygga kökslampa. 
Trött och ledsen

Publicerad 2015-06-17 05:47:17 i Allmänt,

Sovit som en stock. Vaknade fortfarande trött men Loke vaknade ledsen. mycket kläng och mycket kramar <3 Ibland är det så.Så här gott sov han igår innan jag kröp ner i min säng. Väldigt sött.

T-shirt på flaska.

Publicerad 2015-06-16 08:11:47 i Allmänt,

Vem vill inte ha T-shirt på flaska, solkräm helt enkelt. Jag har köpt en sprayflaska med solskyddsfaktor 50 som är ordentlig namnad då den ska vara på förskolan. Loke tycker om att spraya men sitter inte gärna still när det ska smörjas in. 

Solens strålar är starka och jag känner att om jag har linne eller T-shirt ska inte Loke tvingas ha långärmat. Då smörjer jag hellre in honom och det som blir över på mina händer smörjer jag in med egna ansikte med :)
Lego duplo

Publicerad 2015-06-15 12:29:52 i Allmänt,

Kenny älskar lego och han kan knappt vänta tills Loke är stor nog att leka med "riktigt" lego. Det kommer dröja några år till men tills dess värmer vi upp med duplo. Vi har några små bitar och kanske blir det fler när Loke fyller 2. Det finns ju så många olika saker :)Topp 5 resa med barn

Publicerad 2015-06-15 08:03:10 i Allmänt,

Det blir några långa bilresor i sommar. Först en till Öland och några dagar senare från östkust till västkust. Då gäller det att vara planerad och ha många planer för Loke som lätt blir rastlös. Här listas min topp 5 när man åker bil med barn.

1. Fingerdockor. Endast fantasin sätter gränser och det kan bli många fantastiska berättelser. 


2. Ett par cd-skivor med barnets favorit låtar. Vem gillar inte lite allsång i bilen?

3. Stanna ofta. Även små filurer behöver sträcka på benen. Kanske plocka med en blomma från vägrenen och dofta på i bilen. 

4. Snuttefilten/godsedjuret. Det är inte ovanligt att barn sover gott i bilen och har man då favoritfilten eller favoritnallen blir resan lugnare.

5. Surfplattan med hörlurar. Jag vet jag vet, barn ska inte använda surfplattor. Men ett kort klipp på 15-20 minuter med bra hörlurar för små öron kan göra underverk. Jag säger inte att barnet ska sitta med surfplattan hela resan med 15-20 minuter kan vara okej tycker jag.Här sitter min son med sina nya hörlurar för första gången. För mammamaffian därute kan jag meddela att han satt med surfplattan i 5 minuter för att vi skulle kunna testa hörlurarnas passform och hur ljudnivån var. 

Lite att göra

Publicerad 2015-06-14 20:10:47 i Allmänt,

Jag spelar gärna Disney spel. Jag har verkligen fastnat för Disney Infinity, ungefär som Skylanders. Man kan han massa olika gubbar och endast fantasin sätter gränserna. Gissa om jag blev glad när Kenny kommer hem med en ny gubbe och massvis med bonusgrejer som nya banor, vapen och tapeter :D
Invasion

Publicerad 2015-06-14 11:45:53 i Allmänt,

Det är invasion av flugor på jobbet. Inga stora hästflugor direkt utan massvis utav bananflugor. Det står skålar med vinäger lite överallt och doften ger mig hvudvärk. Anticimex vart är ni!

Vi är lite underbemmande idag, 14% underbemmande sen är det även några sjuka. Jag är så otroligt gald att det inte ringer efter prognos just nu för annars hade vi suttit rejält i skiten. Jag är väldigt glad att jag endast jobbar till 14.30. Imorgon väntas en helt ledig dag med Loke när förskolan har planeringsdag. Försöker tänka om kring vad jag skriver om. Blir lätt samma sak. Jobb, resa till och från jobb och Loke. Ska försöka strukturera om så det bnlir roligare inlägg ochj framförallt roligare läsning.

Grillkväll

Publicerad 2015-06-14 08:25:42 i Allmänt,

Gårdagen, vart ska jag börja. 

Solen sken stark och klart. Jag hade en bra arbetsdag men det bästa var att komma hem till en grillkväll. Det fixas i köket, Loke är på glatt humör och springer in och ut. Efter att ha ätit oss mätta satt vi på uteplatsen i timmar och skrattade :D en underbar kväll. 

Hann bara ta en bild under kvällen och den är på när Loke gungar Bara gå

Publicerad 2015-06-12 13:30:26 i Allmänt,

Tog en härlig promenad med Kenny idag i solen. Shorts och linne var perfekt dresscode. Ibland är det skönt att bara ta 30min och gå, bara vi två. Rensat bort

Publicerad 2015-06-12 09:25:21 i Allmänt,

Rensade ju garderoben efter förra sommaren och har nu insett att jag bara har 2 par shorts. Ett par korta och ett par knälånga. Får se om vi har råd med något par till inför sommaren. Jeans blir lätt jättevarmt. 

Yes!

Publicerad 2015-06-11 17:25:47 i Allmänt,

Härligt. Imorgon är jag ledig och det blir till att sova ut lite extra. 

Vad är det för fel på folk.

Publicerad 2015-06-10 18:57:59 i Allmänt,

Vad hände med medmänskligheten? Skulle åka tåg hem, Kenny hade mött upp mig för att lämna av Loke innan han gick till jobbet. Vi säger hej då och Loke och jag tar hissen till perrongen. In rullar ett äldre tåg, ett med 2 trappsteg. Jag har barnvagn plus Bettan med mig och ber folk som går på tåget om hjälp. Ingen hjälper mig upp, de tittar på mig som om jag är dum in huvudet och sedan stängs dörrarna. Va fan hände. Jag och Loke står kvar på perrongen och får vänta i 20min på nästa tåg. 

Blev så jävla arg och ledsen, kanske överreagerade lite men ändå. Det hjälpte inte heller att Loke var övertrött och gick från skratt till gråt var femte sekund.


Men men. Vi kom hem tillslut och det gick bra att köra både vagn och Bettan. 
Ok-stämpel i rumpan

Publicerad 2015-06-10 06:43:22 i Allmänt,

Kramkalas på morgonen. Loke och Charlie kramas varje morgon. Så söta! 
Pratade även med förskolepedagogen om att läkarbesöket gett oss informationen att de hon kunde se i Lokes öron kunde vara en inflammation som inte brutit ut men det kunde även vara rester från förra inflammationen. Allt vi kan göra är att avvakta och leva våra liv som vanligt. Men är det något är det bara att ringa. 

Vi får se om de ringer helt enkelt. Min lillasyster var ett öronbarn och jag vet vad som kan hända. Därför tar jag minsta lilla hint om öroninflammation på största allvar. Allt för Lokes skull❤️

Snart snart

Publicerad 2015-06-09 23:04:53 i Allmänt,

Snart är det semester och då blir det Öland, Ullared, camping, kameler och förhoppningsvis mycket sol. 

Kommer bli helt underbart ;D

Presenter

Publicerad 2015-06-09 21:03:47 i Allmänt,

Pappa kom förbi ikväll med lite presenter från när han var inDanmark. Lite påläggschoklad och lakrits. 

Fick även 2 fina uppläggningsfat som kommer användas flitigt :) otrolig vackra.

Tack pappa!

Åh nej

Publicerad 2015-06-08 20:10:00 i Allmänt,

Loke är hängig och dagis hade tyckt att han inte var sig själv. Han verkar ha ont i öronen. Peppar peppar vad jag inte vill att han får en öroninflammation till. Kenny ska ta honom till doktorn imorgon så får vi se.

Iii

Gräddtårta till mig

Publicerad 2015-06-08 19:08:38 i Allmänt,

Har man världens finaste pojkvän så har man. Han är ledig ikväll och när jag kom hem överraskade han mig med en gräddtårta. Vaniljkräm och jordgubbskrämen hade han gjort helt själv :) jag fick dekorera med lite riven choklad Brrrrr

Publicerad 2015-06-07 11:12:50 i Allmänt,

Fy fan vad kallt. Juni månad och jag fryser hur mycket som helst. 

Idag har jag och Loke spatserat runt i området. Han fick bestämma och jag följde efter. Gungor, bilar, klättrat upp för backar och en massa mer skoj har vi underhållt oss med. Hade det inte varit för regnmolnen hade vi varit ute längre.

Lokes keps passar bättre på Loke 

Check check check

Publicerad 2015-06-06 10:07:13 i Allmänt,

Det är värst vad man hinner med om man bara börjar. 

- Hunnit tvätta håret
- Loke har badat 
- Rensat kattlådan samtidigt som Lokes bad
- Tömt och laddat diskmaskinen
- Tagit ut soporna 
- Kitterkrig med Loke 
- Fotbollsmatch mot Loke i vardagsrummet. Oavgjort. 

Snart börjar klockan närma sig lunch det vankas pannkakor.   

Loke har målat lite 

Operation sovmorgon

Publicerad 2015-06-06 06:46:58 i Allmänt,

God morgon. 

Operation sovmorgon misslyckades denna morgon. Loke var vaken sent igår men vaknade ändå runt halv 6. Så här sitter jag på soffan med en trött kille som envist bestämt sig för att inte sova. 

Det ska bli varmt och sommar idag, tror inte så mycket på det nu för det är väldigt mulet ute. Dags att lägga ner telefonen och ta hand om min trötta filur. Berit

Publicerad 2015-06-05 20:11:17 i Allmänt,

Jag varnar redan nu för texten som följer. Det är jag som skriver av mig, personerna som nämns har fått nya namn för att förbli anonyma. Vill du inte läsa så gör du inte det. 

Det finns en person, vi kan kalla henne Berit, som verkar ha något emot mig. Berit och jag har ingen relation annat än att vi arbetar på samma arbetsplats. Vi hälsar och är artiga men inte mer än det. Jag får starka indikationer och vibbar av att Berit inte tycker om mig. Jag går till henne när jag behöver och försöker bara underlätta hennes arbete när jag dyker förbi med mina tips. Till exempel om det ringer väldigt mycket på avdelningen för faktura så brukar jag säga till att de kan ändra om mina samtal så jag får mer faktura och kan hjälpa till och minska den kön. 

Övriga personer som kan ordna detta tycker att det är jättebra att jag vill hjälpa till och underlätta för alla men inte Berit. Berit säger nej och ber mig återgå till arbetet. Idag tex var det 4 personer i kö till en av avdelningarna som hjälper oss i telefon, vår helpdesk så att säga, och den som väntat längst av dessa personer hade väntat i 17 minuter. 17 minuter! Jag såg detta och gick fram till Berit, jag sa vänligt att jag noterat den växande kön och om de behövde hjälp ställde jag gärna upp. Det satt en person på denna avdelning under den tiden, en enda person och hon sprang runt med ett annat ärende. Berit tackade för förslaget men tyckte inte det behövdes. Jag höll inte med men hon bestämde. 

Det var väldigt få ledare som arbetade idag. Endast Berit på morgonen och ingen som hade golvet. Jag berättade för Berit att jag hade haft golvet under gårdagen och om hon behövde ordna med annat så kunde jag mer än gärna ta golvet. Blev inte så förvånad när Berit sa nej. Jag satte mig i telefon och arbetade. Under lunchen träffade jag högsta chefen som undrade om jag var trött efter allt springande. Springande undrade jag. Ja, för jag hade väl tagit hand om de nya? Nej svarade jag, jag hade suttit i telefon. För Berit hade inte velat ha mig med de nya och inte heller på golvet. Chefen tyckte detta var märkligt för Berit hade haft fullt upp hela morgonen och fått kämpa med sina uppgifter och golvet. Hon skulle se över det och gick sedan iväg för lunch. Jag återvände till min dator och tog ett par samtal till. Berit har ännu inte ätit lunch och hon är helt ensam. Vem ska hålla koll på telefonen och golvet nu? Hon tittar på mig flera gånger och får en viss min som jag endast kan tolka som missnöje. Hon ser sig om efter andra alternativ men beslutar sig för att fråga chefen om något. Jag kan inte höra vad de säger men jag ser att chefen formulerar mitt namn och nickar ofta som om hon upprepande gånger insisterar på mig. Berit går långsamt därifrån, zickzackande fram mot mig med en blick av suck-måste-jag. Hon frågar om jag kan tänkta mig att ha golvet men bara under hennes lunch. Jag svarar glatt att absolut det kan jag göra för att hon ska få äta, jag lånar samma laptop som igår och kör igång. 
Nu är klockan runt 13.15 och jag får äntligen göra det jag velat göra sedan 8. 
Berit kommer sedan tillbaka från sin lunch, hon säger inte ett ord till mig och låter mig fortsätta med mitt resten av dagen. Hon satte sig vid sin dator och sen såg jag henne inte förräns hon gick hem. Jag gjorde det jag skulle galant och var helt ensam som chef mellan 16-17 då ordinarie chefer gick hem och kvällspersonalen tog middag. Det gick galant! Hoppas chefen ser det på måndag :)

Berit är en av våra närmsta chefer, en väldigt bra sådan men mot mig känns det som om vi vore i högstadiet. Kenny säger att hon kanske är hotad av mig. Mitt sätt att visa framfötter på och mitt engagemang. Jag tror det har mycket med Asta att göra. Asta är Berits bästis. Asta sökte också tjänsten som TL och kom långt. Berit vill hellre att Asta får göra det jag gjort för att kunna vara mer med sin bästis. Jag vet inte vad jag gjort för fel men det känns verkligen som högstadiet. Jag gillar inte dig och därför tänker jag ignorera dig attityden. De andra cheferna ser min passion och mitt driv, de låter mig göra så mycket mer än Berit gör för hon tar hellre alla andra före mig. 

Jag är inte arg på Berit, jag är mer stött av situationen. Jag vet inte hur jag ska hantera den. Ska jag prata enskilt med Berit som mest sannolikt kommer förneka stämningen mellan oss. Ska jag ignorera henne och köra på. Ska jag "skvallra" för hennes chef hur jag känner. Jag tror jag kommer fortsätta som vanligt. Jag dyker upp på jobbet med mitt glada humör, hälsar på Berit och fortsätter att endast prata med henne om jag behöver hjälp med mitt arbete. Jag är inte ute efter att hon ska bli en bra kompis till mig utan jag vill bara hålla det proffesionellt. 

Nu tror jag att jag fått ur mig allt. Om du orkade läsa allt så tackar jag dig. Bara att en person läser eller lyssnar hjälper :)

Äntligen helg

Publicerad 2015-06-05 18:40:54 i Allmänt,

Vilken dag. Den började verkligen hemsk, eller jag får nog förtydliga lite. Hemma var allt bra, resan till jobbet gick bra men sen. Sen gick det snett ett par timmar, från 13 vände allt upp och mer och jag blev glad igen. Kan inte gå in på allt just nu men det kommer ett inlägg där jag bara skriver av mig. 

Dagen flög fram med jobb och annat skoj. När jag kom hem hjälpte jag Loke skapa den present han tänker ge sin farmor :) väldigt unik och kreativ. 

Solen skiner fortfarande, det ska bli 20 grader imorgon. Nu tar jag helg :)

Blir fredag som torsdag?

Publicerad 2015-06-05 06:28:00 i Allmänt,

Vilken solig morgon. Kenny har varit vaken hela natten, Loke och jag har sovit som stockar. 

Fredag och jag hoppas jag får en liknade dag som igår. Jag fick lära mig nya saker, göra nya uppgifter och tyckte jag gjorde ett bra jobb. Får se vad big boss säger om det idag men hon var väldigt positiv :) 

Men först vill jag njuta av vädret innan jag går till jobbet. 


Ingen jacka!

Publicerad 2015-06-04 06:29:43 i Allmänt,

Idag är första dagen jag är utan jacka sedan förra sommaren. Lite svalt men väldigt skönt. Har blivit för varm med jacka hela veckan men inte vågar ta steget att lämna den hemma. Men nu är steget taget. Ingen jacka! 

Solen skiner och jag är på strålande humör, vem kan vara sur med detta väder. 

Träningsvärk!

Publicerad 2015-06-02 18:33:44 i Allmänt,

Idag har jag gått, stått och sprungit mellan 8.30-16.30. Jag har hjälpt till med en av våra utbildningsgrupper och mina ben meddelar klart och tydligt att de gärna sett att jag satt mig ner en stund eller två. 

Imorgon ska jag hjälpa till igen så det blir till att vila benen ordentligt ikväll. 


Fröken klantig

Publicerad 2015-06-02 09:08:10 i Allmänt,

När Loke skriker i sömnen springer jag i 180. Nu råkade jag stå i hallen igårkväll. Jag hann inte mer än ett steg innan jag halkade och landade på en av mina klackar. Aj aj aj säger jag bara. Får bli att gå lite snett idag helt enkelt. Behöver inte alltid vara snö och is för art jag ska halka :)

Hemma

Publicerad 2015-06-01 19:05:19 i Allmänt,

Spännande arbetsdag med möten och lite allt möjligt. 
Kom hem, mötte upp Kenny och Loke innan Kenny gick till jobbet och jag tig hem Loke. Blir en sån vecka där vi inte kommer ses så mycket men det är så blir det ibland. 

Loke somnade fort ikväll så jag har massor av tid för serier och kanske ett bad :) 

Får se vad jag kan hitta på 


Om

Min profilbild

Elin

Jag är Elin, 23år. Bor norr om Stockholm med min sambo och vår sån som blir 2 i september. Här kan ni läsa lite om vår vardag och hur den ser ut, små tips om olika saker.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela