Mamma för första gången

En man, en son, en katt och så lilla jag <3

Hus?

Publicerad 2016-10-18 05:50:29 i Allmänt,

Förutom drömmar om resa finns även drömmen om ett hus. Ett litet radhus eller en villa. Men även där är budgeten stram ;) spelar ingen roll hur många perfekta hus jag hittar för om budgeten säger nej så blir det inget hus :) det är liksom inte så att någon kommer ge oss ett radhus i vårt drömområde bara sådär. Det gäller att planera, budgetera och hålla koll på utgifterna. Men inom 8 år vill jag gärna bo i hus.

Smekmånad?

Publicerad 2016-10-17 12:04:03 i Allmänt,

Sitter och drömmer mig bort på olika hemsidor just nu. Vill planera en smekmånad efter bröllopet men budgeten säger ganska direkt nej. Men drömma kan man. :)

Tittar på resor till Grekland eller Cypern och blir jäkligt sugen. Men jag tänker inte skuldsätta mig för en vecka utomlands utan då får vi helt enkelt se om vi kan spara och resa senare eller inte resa alls.

Hej

Publicerad 2016-10-07 08:40:17 i Allmänt,

Är otroligt trött idag, märks att jag jobbat hårt hela veckan. Så vad ska jag göra idag? Jobba :)

Loke är på förskolan och morfar hämtar honom i eftermiddag. Jag har tagit med mig sparkcykeln och tar en längre runda till jobbet :)

Dags att starta upp klockan och mäta mina resultat.

Lat lördag

Publicerad 2016-10-01 18:19:35 i Allmänt,

Idag har vi inte gjort många knop. Visserligen har vi haft tid i tvättstugan men det är inte mycket. Loke fick play doh i födeldagspresent men eftersom vi inte haft något att skydda bordet med har han inte fått leka med det. Har fortfarande inget skydd men ett par klipp i en Ikeakasse och ett provisoriskt skydd är skapat.

Om

Min profilbild

Elin

Jag är Elin, 23år. Bor norr om Stockholm med min sambo och vår sån som blir 2 i september. Här kan ni läsa lite om vår vardag och hur den ser ut, små tips om olika saker.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela