Mamma för första gången

En man, en son, en katt och så lilla jag <3

Lokes dopdag

Publicerad 2013-12-01 12:23:00 i Allmänt, Loke,

 Frosten hade lagt sig på marken när vi vaknade tidigt en lördagsmorgon. Loke var trött och hungrig men var på gott humör. Vi väckte mormor, moster och kusinen för att börja dagen och alla förberdelser.
Vi var tvunga att:
 
* Dekorera sista tårtan
* Göra iordning lokalen
* Handla de sista sakerna så som kaffefilter som behövdes
* Äta lunch
* Packa med alla saker till kyrkan
* Ta oss till kyrkan
* Klä Loke i dopklänningen (bara det var komplicerat nog)
 

Sedan var vi redo för dop. Loke som sov tungt bars av sin gudmor och lite senare under dopet av sin gudfar. När prästen välsignade honom och hade vatten på hans huvud sov han vidare tryggt i sin gudfaders famn. När dopet var helt klart vaknade den lilla prinsen till och var pigg som en mört. Sen bar det av till lokalen för dopfika.
 
Kaffet behövdes göras och det blev en stund då alla stod still för man väntade, men det löste sig ändå. Det serverades fika (allting hembakat) och lite senare öppnades även presenter. Vi valde att skriva på dopinbjudan att vi hellre såg att man skänkte pengar till barncancerfonden istället för att köpa en dopgåva. En del skänkte pengar och vissa kunde man inte hindra och de köpte saker ändå vilket är helt okej. Vi, även Loke, är otrloigt tacksamma för alla som kom och gåvona till barncancerfonden och de gåvor han fick. Det blev lite kläder som blir perfekta till jul och nyår, leksaker han kommer älska, presentkort så han själv kan välja vad han vill ha (med lite hjälp), en sagobok och mycket mer.
 
Sen på kvällen var mamma och syster barnvakt (ja även brorsdotter såklart) så jag och Kenny fick lite tid för oss. Vi gick ut och åt trerätters och drack underbart gott vin. När vi kom hem sen någon gång på kvällen sov Loke sött i soffan. Han hade vart en ängel och tagit det lungt. Det var allt som allt en väldigt lyckad dag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Jag är Elin, 23år. Bor norr om Stockholm med min sambo och vår sån som blir 2 i september. Här kan ni läsa lite om vår vardag och hur den ser ut, små tips om olika saker.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela