Mamma för första gången

En man, en son, en katt och så lilla jag <3

Topp 3 podcasts i sommar

Publicerad 2016-06-30 06:59:34 i Allmänt,

Bloggen fick en sedvanlig paus.
Jobbet rullar på, det är bara 6 arbetspass kvar till semestern. Wohoo!

Men nog om det. Jag älskar podcasts. Jag har i princip en för varje veckodag och självfallet favoriter bland dem. Här är Elins topp 3 podcasts!

1. Josefinito pod. Oslagbart den bästa podden för mig. Allmänbildning, humor, skratt och musik. Josefin Johansson bjuder in olika gäster till sin pod som alla hakar på den goa stämningen som finns.

2. Adam och Kompani. Ännu en pod som erbjuder mycket skratt. Adam med vänner varierar sitt material och har allt ifrån gnäll-listor, spaningar och hästar.

3. Wahlgren och Wistam. 2 folkkära profiler spiller ut sina tankar och känslor med mycket glädje. Många knasiga anekdoter, bikter, busringningar och ibland lite mat.

Framme

Publicerad 2016-06-24 08:02:54 i Allmänt,

God morgon,
Skriver från stormetropolen Tobo. Efter lång resa på tåg kom jag fram. Fick ett hej då av Loke. 

God mat, god dryck, fantastiskt sällskap. Midsommar is on!

Gräsänka

Publicerad 2016-06-22 11:29:18 i Allmänt,

Då var man gräsänka. Kenny och Loke har åkt upp till Kennys storasyster. Vi ska fira midsommar där och eftersom jag jobbar fram till imorgon så åkte de upp lite innan mig. 

Otroligt tomt och konstigt i lägenheten. Är helt enkelt ovan att vara ensam. 

Kenny skickar en massa bilder på Loke  till mig :) det uppskattar jag 

Regn

Publicerad 2016-06-18 09:08:57 i Allmänt,

Helgen kommer regna bort men inte hänger vi läpp för det. Vi tar och blir lite kreativa. Makaroner och ris i lite flaskor som vi kan rulla på golvet eller skaka tills vi tröttnar.

Kenny får lite sovmorgon innan vi sätter igång. Vi får se vad dagen kan erbjuda. 

Nästan måndag

Publicerad 2016-06-14 06:31:34 i Allmänt,

Lämnade en sovande Loke och en snoozande Kenny och begett mig mot jobbet. Tågen är avstängda i 8 veckor så jag tar en alternativ resväg istället för att åka ersättningsbuss. Tar ungefär lika lång tid, är något fler byten men jag slipper trängas som en sill i en sillburk :)

Solen skiner och jag kommer ha en lång arbetsvecka. 4 arbetspass, 3 dagar med utbildning och 1 dag fylld med möten. På detta ska jag lönegranska och ta hand om mitt team. Blir tufft. 

Gröna fingrar

Publicerad 2016-06-12 17:22:36 i Allmänt,

Förra året fick jag krukor i födelsedagspresent. I år köpte jag blommorna, och jorden, och kulor. 

Kennys mamma hjälpte oss att handla allt, hemma ringde jag mamma som gav mig instruktioner på hur jag skulle plantera allt. Blev väldigt fint och sprider extra bra känslor ute på balkongen :)


Gröna Lund

Publicerad 2016-06-09 21:31:20 i Allmänt,

Idag var det teambuilding med jobbet, på gröna Lund. Femkamp, sammarbete, tävling, vätskekontroller och massa skoj. Nu beger jag mig hem utan nycklar till en sovande Kenny. 


Jag är här

Publicerad 2016-06-05 09:38:30 i Allmänt,

Tiden flyger förbi och det är redan  helg igen. Kenny jobbar sin sista natt inatt och sen har han semester. Loke och jag är på väg ut och ska cykla lite :)


Jag är på dåligt humör idag. Vet inte varför men jag blir väldigt lätt irriterad idag. Kanske för att någon trotsar extra mycket och testar extra många gränser. Inte så gott om tålamod från någon av oss idag. Får se vart det slutar.

Om

Min profilbild

Elin

Jag är Elin, 23år. Bor norr om Stockholm med min sambo och vår sån som blir 2 i september. Här kan ni läsa lite om vår vardag och hur den ser ut, små tips om olika saker.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela