Mamma för första gången

En man, en son, en katt och så lilla jag <3

Kväller

Publicerad 2013-11-29 23:50:53 i Allmänt,

Lyckats med 3 tårtor och en massa bakverk. Druckit en cider och skrattat en massa. Nu försöker jag få Loke att somna så jag kan vara lite mer social med mamma och syster. Men det går lite sådär, han är lite motvillig till att sova. Han har haft en del mardrömmar på senaste tiden och börjar bli rädd för att sova.

Fredag

Publicerad 2013-11-29 12:56:52 i Allmänt,

Imorgon ska Loke döpas så det är en del att fixa idag. Mamma, syster och brorsdotter kommer upp ikväll och sover hos oss. Vi blir 6 pers i en tvåa, det går nog ;)

Var ute och handlade lite nytt till like idag med, han behövde en vit body att ha under klänningen och sen kunde jag inte motstå en piké eller dregglisen :)Kväll

Publicerad 2013-11-28 21:19:41 i Allmänt,

På lördag är det dags för Lokes dop :) allt fikabröd är bakat och klart och tårtbottnarna med. I skrivande stund gör jag fluff till tårtorna och har börjat planera dekorationer. Vill inte göra 3 likadana tårtor. Är även gräsänka ikväll så jag har händerna fulla med fluffling och Loke. 

Nu kör vi!

Publicerad 2013-11-28 09:23:41 i Allmänt,

Loke har sin Sverige tröja på och vi kollar på Sverige-Tyskland i curling. Hela Sverige! Vi måste vinna för att gå vidare till slutspel. Spännande!!!

Lyxigt

Publicerad 2013-11-28 08:57:43 i Allmänt,

Är otroligt lyxigt att få sova 7-8 timmar varje natt :) när han sedan vaknar är han vrålhungrig så man får vara lite snabb med att göra mat och då är det tur att vi är två. En får göra mat och den andra byta på Loke så han håller sig glad och nöjd.

Idag gick jag själv upp och låter Kenny sova. Lite lyx det med :)

Att få Loke att somna...

Publicerad 2013-11-27 23:19:10 i Allmänt,

Efter en liten tupplur blev han sitt vanliga glada jag igen men nu börjar klockan bli läggdags. Men Loke är pigg som en mört han, så att få honom att sova blir svårt. Men lite vaggvisor, vaggande och massage så borde han somna fast jag kan ju ha fel...

Gnällkväll

Publicerad 2013-11-27 21:03:51 i Allmänt,

Var på föräldragrupp idag och Loke var glad och nöjd fram tills sista kvarten då det skulle gnällas. Han har inte slutat gnälla heller utan det har gnällts hela kvällen. Det är mest på grund av övertrötthet han gnäller, när han blir som mest övertrött kan han inte somna heller så det är lite tufft. 

Men lite mat i magen och en varm nytvättad filt så borde han somna :) fingers crossed!

Vantar små

Publicerad 2013-11-27 17:33:06 i Allmänt,

Loke (eller hans föräldrar) har tappat bort 1 vante. Inte ett par utan endast en enda liten vante. Så medans vi var ute smet vi in på babyproffsen där Loke fått ett presentkort (tackar tackar) och inhandlade ett par nya vantar. Blev även en stor mjuk spegel i formen av en elefant och en reflex. 

Men vantarna är vi mycket nöjda med och de är så pass stora att han kan ha dem hela vintern och lite till :DFlytta

Publicerad 2013-11-27 17:29:12 i Allmänt,

I februari blir det flytt tvärs över gården till en trea :) kontraktet skrevs på idag och vi ser fram emot att flytta. Dessutom får jag inreda Lokes rum, han bör vara stor nog för eget rum då. Så snart blir det adjö till denna lägenhet och hej till en ny :)

God morgon

Publicerad 2013-11-26 09:07:17 i Allmänt,

Blev inget bakande igår, får ta igen idag helt enkelt då dopet närmar sig med stormsteg. Herr Loke är vaken och vi tittar nu på morgonens film innan väcker Kenny efter 10 :)

God natt

Publicerad 2013-11-26 00:00:20 i Allmänt,

Ännu en dag går mot sitt slut, så länge som Loke vill somna så går vi och lägger oss vi med. Imorgon är en ny dag och nya tag :)


Fick upp julgardiner i köket idag om jag inte nämnde det tidigare :) helt själv, fick göra om det en gång dock men nu sitter de rätt :D

Bumbo

Publicerad 2013-11-25 15:53:33 i Allmänt,

Loke tidiga julklapp har anländt! En bumbo. Då han älskar att sitta så fpr han sitta korta stunder i en bumbo och öva rygg och nacke mer :) 


Sport

Publicerad 2013-11-25 10:19:09 i Allmänt,

Jag är inte den som följer sport eller är så intresserad av sport. Men! Det finns två sporter jag älskar att titta på. Curling samt skidskytte. Lite udda sporter men jag älskar dem, taktiken, spänningen och hela enchiladan. Igår njöt jag av skidskyttet och idag är det curling på tv. 

Vill också ha snö! Måndag

Publicerad 2013-11-25 09:43:40 i Allmänt,

Måndag. Lokes julklapp borde anlända idag. Är sugen på lussebullar idag så det. Kanske blir baka av :)


Ska försöka flörta med Kenny om att få upp en julgardin eller två :)

Pretty in pink

Publicerad 2013-11-25 09:41:30 i Allmänt,

Orka följa normen Rosa till flickor och blått till pojkar. Loke har inte bara en illa dregglis han har även en rosa pyjamas.

Lördag

Publicerad 2013-11-23 09:06:35 i Allmänt,

Inte mycket bloggande igår men jag hann inte riktigt med det. Men kort om gårdagen:

-Kenny fick presenter i sängen, konjak och konjakskupor.
- tårta
- fixa fika
- trevligt folk kom på fika
- Kenny drar ut med grabbarna och jag och Loke har hemmakväll.

Kenny fick många bra presenter (jag älskar dörrmattan med jultema bäst). Loke fick också presenter fast han inte fyller år. Han fick en lampa, finkläder som borde bli lagom runt jul/nyår, en bok och sen ett presentkort på babyproffsen för prylar. Vi tackar er alla och Loke med, han har bara lite svårt med talandet just nu.Idag å andra sidan ska något livsviktig göras. Tvätta. Loke har lyckats fylla tvättkorgen, igen, så det är dags att göra något åt saken :) har ju lyckats med att ordna en stor varierade garderob till honom så vi inte ska beröva tvätta varje dag :)Snö

Publicerad 2013-11-21 10:50:05 i Allmänt,

Hade en underbar dröm där det hade snöat hela natten. Sen var Spider-Man med på något hörn och ett stort ånglok men det hör inte hit. Grejen är att jag vaknade och trodde helt ärligt att det hade snöat ute men nej nej, bara regn. Det var inget vitt täcke på marken, inga stora flingor som sakta föll mot marken. 


Hoppas på snö snart <3Torsdag

Publicerad 2013-11-21 10:10:39 i Allmänt,

Loke vaknade vid 5, snoozade till halv 8. Sen väcktes Kenny och mina två killar gick upp och gosade till tv:n. Idag har jag en lång lista på saker jag vill göra och jag hoppas hinna med det mesta. Är en ganska tråkig lista men den är viktig.

- Göra klart allt till tårtan så den bara kan monteras imorgon.
- Städa hela lägenheten 
- Gärna hinna med en tvätt
- Spela lita assassins creed 4 (rolig grej)
- Göra rent den fruktade kattlådan 


Får se vad som görs idag annars måste det mesta göras senast imorgon. 

Kväll

Publicerad 2013-11-20 20:24:20 i Allmänt,

Dagen flög förbi. Jag hann baka ytterligare en tårtbotten till fredag så det är bra :)

Loke älskar att sitta men har inte riktigt musklerna för det än så vi får hålla i honom när han sitter. Men vi har beställt en tidig julklapp till honom som ska hjälpa till :) när den kommer får ni se den :)

Sömn

Publicerad 2013-11-20 06:28:03 i Allmänt,

Ännu en härlig natt där Loke sovit ca 7 timmar och inte ätit på ca 9. Så nu är jag vaken och matar Loke till top model. Eftersom jag tog första matningen får Kenny gå upp med Loke runt 9 när han kommer vakna igen. Men då vaknar han inte av hunger utan av pigghet. Det brukar vara tvärtom men idag ville jag få chansen att sova lite extra så jag gick upp istället för att väcka Kenny ;) sneaky sneaky

Sockerpasta

Publicerad 2013-11-19 16:37:07 i Allmänt,

Kenny fyller år på fredag och har önskat sig en viss tårta. För dekorationen så ska jag göra grisar. Men Kenny gillar inte marsipan så jag gjorde egen sockerpasta. Det var förvånansvärt enkelt jag tog även en liten bot och färgade rosa och det var också lätt. Så på fredag ska jag tillverka lite grisar :)

Loke 9 veckor och 4 dagar

Publicerad 2013-11-19 10:05:49 i Allmänt,

Loke växer så det knakar, äter 4-5 gånger om dagen och är oftast en glad och nöjd liten pojke. Självfallet har han dåliga dagar som alla andra men de har varit förvånansvärt få.

Han kan skratta och börjar mer och mer att rulla. Nacken är ostabil och han rullar hellre än att träna den. Han älskar sin insektsmobil så mycket att han har 2. En i badrummet och en i sovrummet. 

När det är mat han vill ha försvinner all kontroll på kroppen. Det ska viftas och armar ska slängas hit och dit samtidigt som man jollrar. 

Det är så myclet mer med like att jag kan skriva en hel bok men det får bli en annan dag <3
SF

God morgon

Publicerad 2013-11-19 09:46:41 i Allmänt,

Idag är det 1 år sedan jag sprang från jobbet till Karolinska sjukhuset. 1 år sedan jag fick telefonsamtalet. Kennys pappa hade vart med i en arbetsplatsolycka.

Rusade allt jag kunde. Hann fram precis i tid tills vi fick beskedet, han klarade sig inte. Den chocken, den sorgen. Kommer aldrig glömma. Vi tänker på dig. Det är så otroligt synd att du aldrig han träffa Loke, men jag vill gärna tro att du finns i närheten och ser hur fin din sonson är <3


Katt till undsättning

Publicerad 2013-11-18 14:17:04 i Allmänt,

Loke fick ligga lite på mage. Men det tyckte han inte om idag och skrek ut sin frustration. Men katt kom och la sig framför honom och nosade honom i pannan. Vips så var Loke tyst, när Loke lugnat ner sig ( precis när jag fick fram kameran) var katt nöjd med sin prestation och gick och la sig igen, inte långt från Loke dock <3

Liten är sliten

Publicerad 2013-11-18 12:35:00 i Allmänt,

Att träna på att sitta i en timma var tydligen utmattande. Loke satt så fint medan jag kollade in veckans avsnitt av Once upon a time :) sen blev det något avsnitt av Simpsons med. Och Loke satt i mitt knä och han kan inte sitta själv än så jag fick hålla i :) men det är mysigt det med :)
 
Men nu är han helt slut och somnade på mage på min axel. Så nu ska jag lägga ner honom lite och passa på att duscha :)


Bakat... Igen

Publicerad 2013-11-17 21:24:47 i Allmänt,

Jag gillar att baka och jag passar på när Loke sover :) idag tog Loke och Kenny en tupplur tillsammans så jag hann baka sockerkaka som ska bli tårtbotten när Kenny fyller år. Men jag ville baka något mer, så jag gick igenom alla skåp och tillslut blev det kärleksmums :) nom nom
En poserande kärleksmums mina damer och herrar.

Städa

Publicerad 2013-11-17 12:58:20 i Allmänt,

Köket och vardagsrummet städas från tak till golv idag :) Loke sitter i sin sitter och leker medans jag och Kenny städar och tvättar.  Men nu tar vi en liten paus så får golvet torka och går ut och går i solen :)

Att inte gå upp

Publicerad 2013-11-17 09:37:18 i Allmänt,

Vaknar till av att Loke är vaken men han vill ingenting utan han ligger njöt och jollrar och stirrar på sin mobil :) 

Borde kanske gå upp men det är så otroligt varmt och skönt under täcket. Och så länge Loke är nöjd kan jag ju vila lite till <3

Folk

Publicerad 2013-11-16 19:01:03 i Allmänt,

Fullt med folk. Riktigt fullt med folk. Men  vi lyckades hitta en mobil till Loke och få oss en ordentlig promenad på köpet :) 


Nu blir det att laga lite mat så det blir varmt här hemma. Vi lämnade alla fönster på glänt innan vi gick för att vädra ordentligt och nu är det lite kyligt inne ;)Lördag

Publicerad 2013-11-16 09:07:19 i Allmänt,

Blev ingen vinst för Sverige men det är okej, bästa match så :)

Ska ut på jakt efter en mobil till Loke :) inte en telefon utan den hängande sorten. Vi har en i badrummet över skötbädden som är otroligt poppis så vi tänkte hitta en till att ha över sängen :)

Inatt var en sån där konstig natt när Loke inte åt på länge. Fick mat vid 20, somnade vid 22 och vaknade vid 7. Får nog hålla lite koll där då läkaren inte gillade att han sov så länge.

Sverige!

Publicerad 2013-11-15 19:52:31 i Allmänt,

Heja Sverige friskt humör det är det som susen gör.  Brorsarn är över för fotbollen. Vi är laddade, taggade och redo!

Good shit!

Publicerad 2013-11-15 07:00:29 i Allmänt,

Har nog aldrig vart så glad för bajs än idag. Loke har inte bajsat sen i tisdags och han har vart lite gnällig över det. Han har inte haft ont i magen annat än när han pruttat eller försökt bajsa. Vi har testat allt vi kom på för att hjälpa honom, massage, förstoppningslösande ersättning etc. 

Men så idag en kall fredagsmorgon satt jag vid datorn men Loke i min famn och vi tittade på film när han sket som bara den. Han log utan tänder och log som bara den. Efter den kraftansträngningen han nyss gjort somnade han på skötbordet och sover än, fast med en tom och torr blöja i sin varma mjuka säng.

Lite nördig

Publicerad 2013-11-14 22:43:33 i Allmänt,

Lite nördig men man är aldrig för gammal för Disney. Därför har klassikerns visats ikväll. Lejonkungen, lilla sjöjungfrun och även skönheten och odjuret :) 

Läkaren

Publicerad 2013-11-14 11:39:35 i Allmänt,

Då har vi vart hos läkaren och han är en frisk och glad pojke som växer som han ja :) fick råd att köpa en salva mot hans "halsband" som blivit bättre :) passade även på att handla presenter till Kenny som fyller år om en vecka, tror han ska få en idag då han kan behöva den :)

Dags att åka hem och kanske baka lite ;) 


Bra eller bör jag oroa mig?

Publicerad 2013-11-14 08:23:59 i Allmänt,

Igår åt Loke vid 21 och sen somnade han vid 23 ungefär. Jag var helt inställd på att gå upp vid 2 för att mata honom men nu är klockan efter 8 och han ligger och halvsover och jollrar i sin säng.

Visst är det hur skönt som helst att sova men bör jag vara orolig att min 2 månaders inte är hungrig på nästan 12 timmar?

Trött mamma

Publicerad 2013-11-13 23:50:54 i Allmänt,

Att vara mamma är inte lätt och det förväntade jag mig inte heller :) men just idag när Loke varit ovanligt skrikig så känner jag mig extra trött. Ska bli skönt att bara krypa ner i sängen och sova. Kenny jobbar inatt så jag får hela sängen själv och kan snurra utan att oroa mig för att snurra in i honom så han inte kan sova :)

Imorgon blir det läkarbesök för Lokes 2 månaders kontroll :)

Arg liten kille

Publicerad 2013-11-13 20:57:15 i Allmänt,

Idag är Loke arg... Varför vet jag inte och inget tröstande i världen verkar hjälpa... Han har väl en dålig dag helt enkelt, det har vi alla :)  

Han verkar lugna ner sig lite nu :) lite mat och gos så är han nog sitt glada jag igen <3

Föräldragrupp

Publicerad 2013-11-13 19:17:40 i Allmänt,

Idag var första mötet med föräldragruppen. Vi var 5st och det var en del familjer som saknades. Var väldigt skönt att prata av sig och prata med fler föräldrar, var ingen i min ålder men massa i Lokes ;)

Loke var trött och skrek högt till en början men lugnade sig sen och sov en stund :) när han sedan vaknade fick han ligga på mattan med flickorna och då skulle han minsann impa på tjejerna och rullade från rygg till mage. Men det är skönt att föräldragruppen kommit igång :)

Kläderna är här

Publicerad 2013-11-12 15:36:39 i Allmänt,

Idag fick jag massa paket med posten till Loke och fler kommer i veckan :) en jacka, en tröja, 2 bodies och en piké :) och allt för ca 150 inklusive frakt :)Vi tar det chill

Publicerad 2013-11-12 13:17:00 i Allmänt,

Idag tar vi det som sagt chill. Vi har tittat på ganska många avsnitt av "Veronica Mars" idag. Så mysigt att bara gosa upp i soffan. Fast lite nytta gör vi också :) Loke får sitta upp och träna sin nacke och rygg, det går framåt och han blir mer och mer stabil för varje dag :) Han älskar att sitta och titta just nu även om han inte klarar att hålla upp huvudet så länge :)

Aa här är vi, en tisdag :)

Tisdag

Publicerad 2013-11-12 08:25:00 i Allmänt,

Och så har ännu en natt flutit förbi. Gick 7 timmars sömn inatt igen :) 


Sen är det något visst att vakna till ljudet av regn som slår mot taket <3

Idag tror jag Loke och jag ska spendera med film och lugn. Tror vi ska ta på oss våra one pieces :D så får det blo, en one piece tisdag :)

Kväll

Publicerad 2013-11-11 20:35:05 i Allmänt,

Nu blev det kväll...

Idag försvann vi ut större delen av eftermiddagen. Vi gick och gick och bara pratade :) Loke sov i vagnen och nu börjar det bli så pass kallt att jag ska ta fram hans vinteroverall så plutten inte fryser. 

Till middag blev det potatissallad från igår, rosmarin marinerat lamm och sås :)
Nom nom. 

Nej nu är Loke vaken och hungrig dags för mat :) har börjat med att endas använda min telefon när han sover, när han är vaken ligger den på ljud vid datorn. Går helt okej hittills :)

Halleluja

Publicerad 2013-11-11 07:39:23 i Allmänt,

Behövde verkligen sova inatt och det fick jag även fast Kenny var på jobbet <3

Loke åt vid 23 och han somnade strax efter 00. Han vaknade vid 3 och 5 men somnade om och sov ut till 07. Så han var ganska hungrig då han inte åt på 8 timmar ;) men nu har han fått mat och chillar lite i babygymet :)

Middag

Publicerad 2013-11-10 22:10:17 i Allmänt,

Pappa kom över på middag. Jag bjöd på hemmagjord potatissallad, kalvstek kryddad med rosmarin och café de paris sås. 

Presenter fick han med :) en bild på Loke samt en Hepstars LP han ville ha :)

Roar

Publicerad 2013-11-10 12:58:20 i Allmänt,

Har helt fastnat för Katy Perrys låt "roar". Vet inte varför men den har snurrat i min skalle den senaste veckan ;) tur att Kenny jobbat natt då jag troligen sjungit i sömnen igen. Vaknar man hes så är det ett tydligt tecken :P 
Fars dag

Publicerad 2013-11-10 10:58:55 i Allmänt,

Var uppe större delen av natten och bakade kennys favorit kanor. Havreflarn med chokladbaksida. Loke sov och då fick jag passa på. Kom i säng vid 2 och vid 4 var Loke hungrig. Efter lite mat somnade han om men det kunde inte jag. Så jag har sovit 2 timmar inatt. 

När Kenny kom hem serverades hans favorit frukost. Continentalfrukost. Äggröra, bacon, stekta tomater, bönor och toast. 

Är det fars dag så är det :D

Ikväll kommer min pappa över på middag :)

Ensam men prinsen

Publicerad 2013-11-09 20:15:46 i Allmänt,

Kenny jobbar långnatt inatt så jag och prinsen får egentid länge. Blir lek, bus och förhoppningsvis sömn :) 
Strumpor som för en gångs skull sitter där de ska :)

Lördag

Publicerad 2013-11-09 10:20:03 i Allmänt,

När Loke vaknat om en stund ska vi ut och gå långt idag. Har massa energi i benen som jag vill bli av med :) men det första som kommer ske är blöjbyte på Loke, den är troligen riktigt nasty

Snart mer

Publicerad 2013-11-08 20:25:26 i Allmänt,

Snart är mer kläder till Loke påväg :) har inte direkt lust att springa omkring i butiker med barnvagnen så då är det kanon att handla online :) 

De mesta av det jag handlat är från tradera och jag har gjort en hel del kap :) nästa vecka kommer en hel del plagg, nypris runt 800 tillsammans men jag har lyckats få det för ca 350 :) mycket bra tycker jag :) nu när Loke är mellan storlekar passar jag på att inhandla av den större storleken så det alltid finns ett plagg han kan ha :D

Baks

Publicerad 2013-11-08 17:27:03 i Allmänt,

Spenderat efter middagen i tvättstugan och köket. Hann bli både drömmar med choklad och sen lite misslyckade kakmonstermuffins. Var inte lätt att spritsa när Loke bestämde sig för att vakna ;)
Morgonmys

Publicerad 2013-11-08 09:51:26 i Allmänt,

Idag är en riktigt mysmorgon. Like sov från 00.30 till 07.30 så det är skönt :) efter lite mat somnade han om men vaknade ganska snart igen. Han hade ingen lust att sova mer men det har jag. Så han får ligga i vår säng i sitt lilla nest och chilla så jag får någon timma till ;)

Hemma

Publicerad 2013-11-07 15:43:46 i Allmänt,

Nu är vi hemma, blir ett återbesök om ett år :) lillen var vaken hela redan dit, där och sen resan hem. Han är lite övertrött just nu ;)

Natt

Publicerad 2013-11-07 09:56:22 i Allmänt,

Loke har visat sig envis ;) igår ville han inte alls sova i sin säng utan skulle bäras. Men efter en tur i vagnen och en del sång :)  så runt halv ett snåret kom han till ro och vaknade sen vid halv 7 :) så lite fick jag sova i alla fall. 

Om ett par timmar har Loke tid hos urulogen så nu ska jag sova den lilla stund jag kan :)

Hemma

Publicerad 2013-11-06 16:37:36 i Allmänt,

Nu är vi hemma från mvc och en promenad i centrum :) är rätt så trött i benen men det är okej, bara träningsvärk :) 

Loke har sovit från 1 till nu så att han är hungrig var lätt att förstå ;)


Beställning

Publicerad 2013-11-06 13:17:22 i Allmänt,

Syster yster skickade sms där det stod "do this one". Verkar som om jag för bilder och sen får klura på recept ;) inte mig emot,  en utmaning är alltid skoj :)Mvc

Publicerad 2013-11-06 13:15:49 i Allmänt,

Så jag fick äntligen tummen ur och bokade en efterkontroll hos mvc. Ska prata lite om snittet, barn i framtiden, preventivmedel och lite annat. 

Kenny får lite egentid med sin son och möter upp mig när jag är färdig :) det är något särskilt att se Kenny med Loke, blir alldeles varm inombords :) han är verkligen bäst i världen :D


Middag

Publicerad 2013-11-05 19:52:37 i Allmänt,

Idag kon brorsan över på middag och imorgon kennys mamma och på söndag kommer pappa över :) 

Idag var det kyckling och imorgon vet jag inte vad jag ska laga men på söndag blir det kalvstek :) är skönt att jag hittat tillbaka till köket. Blev lite trött direkt efter gymnasiet men nu börjar jag äntligen hitta tillbaka :)

Smile

Publicerad 2013-11-05 12:45:28 i Allmänt,

Att se dig le är underbart :) att höra när du börjar förstå hur man skrattar är underbart :) du ger så mycket Loke <3Fluff

Publicerad 2013-11-05 12:15:52 i Allmänt,

Jag gillar att baka och ska börja lära mig göra fluff. Fluff är värmd (men inte kokad) grädde med valfri smaksättning.


Så man tar valfritt godis T.ex. Dumle, ahlgrens bilar, Marianne eller vad man nu känner för och smälter ner i 3dl grädde som ej får koka. Sedan in i kylen i minst 6 timmar. Efter 6 timmar vispar man upp grädden och voilà då har man fluff. Fluff kan användas i tårtor, som frosting på cupcakes eller i andra bakverk. Endast fantasin sätter gränser :D

Tisdag

Publicerad 2013-11-05 12:12:05 i Allmänt,

Efter en lång natt och lång morgon börjar jag och Loke att piggna till. Kenny fick sova hela natten då han är iväg på ett viktigt möte nu :) vet inte vad vi ska hitta på idag men någonting kan man alltid göra :)


Loke i sin star wars body med texten "size matters not" som han fick av min brorsa och Lokes blivande gudfar :)

BVC

Publicerad 2013-11-04 21:12:20 i Allmänt,

Ett besök på BVC idag. Loke väger nu 5200g och är 56cm lång, stora killen :)

Efter BVC var vi runt i centrum och handlade julklappar och saker till Lokes dop som vi nu har bokat :)  i slutet på november ska plutten döpas :) nu ska jag bara börja planera dekorationer och vilka tårtor jag ska baka etc. Loke är övertrött och gnällig men lite mat och han kommer slockna som ett ljus <3

Nu ska jag och hjärtat börja knopa på inbjudningarna till folket :)

Morgon 2.0

Publicerad 2013-11-04 11:00:29 i Allmänt,

Efter mat vid halv 5 var det inga problem att somna om för varken mig eller Loke :) nästa gång jag vaknade hade jag en trött, sprallig (därav suddiga bilder) och glad Loke :)

Han somnade!!!!!

Publicerad 2013-11-04 04:51:47 i Allmänt,

Efter en hel del vaggande och musik från speldosan så somnade Loke :) och vid halv 5 var det dags att vakna och meddela att han var hungrig med besked. 

Pigg krabat

Publicerad 2013-11-03 23:47:00 i Allmänt,

Ikväll är Loke pigg pigg pigg. Verkar som om jag och Kenny kommer få sova i skift inatt mer än vanligt. 

Har även tränat tillsammans idag :) spännande att se om det kommer fortsätta :)

Söndag

Publicerad 2013-11-03 15:36:19 i Allmänt,

Fy fan för att vara bakis. Drack inte såmycket  igår utan det blev bara 3 cider och en drink men det var tillräckligt för att få mig påverkad. Men allt eftersom dagen har flutit på har huvudvärken och hängigheten avtagit.

Blev att åka och storhandla med kennys mamma :) vi skulle inte handla så mycket men vagnen var ändå fylld till bredden. Så nu är alla skåp, frysen och kylen fylld med mat och vi har mat till Loke med :) ikväll ska vi promernera till minneslunden och tända ljus :)

Lördag

Publicerad 2013-11-02 10:11:30 i Allmänt,

Jag ser fram emot denna dag idag :D grabbarna kommer över på spelkväll och det ska bli hur kul som helst :) det blir Lokes första spelkväll och både jag och Kenny kommer dricka. Men ingen fara på taket för Kenny kommer dricka 1-2 öl på hela kvällen och ha det stora ansvaret för Loke då min alkoholtålighet just nu är 0 ;) planerar inte att bli tokfull men det kan lätt ske då det snurrar efter en cider liksom och då är det bra att Kenny tar Loke :)

Fredagskväll

Publicerad 2013-11-01 21:33:18 i Allmänt,

Pappa kom över på middag och hämtade sin nya surfplatta :) medan han höll på att installera och dona så fick Loke bada. Loke gillar att bada, han blir hal som en ål och sprattlar runt som bara den :) 

Han har fått irriterad hud runt halsen under alla hakor, som ett rött halsband. Det verkar inte göra ont men jag vill inte att det ska bli mer irriterat så vi kommer ha lite koll samt har smörjer med inotyol salva. Nu blir det mys i soffan med båda mina killar <3

1 cm

Publicerad 2013-11-01 14:39:50 i Allmänt,

Köpt nya byxor, sjukt snygga och knäpps bak. De passar bra men försvinner en halv cm i midjan så kommer de passa bättre och vara lite stora. Än får jag inte börja träna men jag äter rätt och är ute och går varje dag. Kan ju köra små övningar så blir det nog bra, lite städning och så :) 

Har ont i mina armar efter en promenad med vagnen. Har knuffat upp den i uppförsbackar och sen gått i nedförsbackar :) ett steg i taget <3

Hurra :D

Publicerad 2013-11-01 07:23:15 i Allmänt,

Nu är allting bra igen :) Loke mår bra och är glad igen. Jag fick sova längre idag och mår bättre jag med. Kommer bli en toppen fredag :D

Om

Min profilbild

Elin

Jag är Elin, 23år. Bor norr om Stockholm med min sambo och vår sån som blir 2 i september. Här kan ni läsa lite om vår vardag och hur den ser ut, små tips om olika saker.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela